Warta perusahaan
VR

apa bedane antarane kantong ngadeg lan tas ngisor Flat.? | PAKET DQ

November 17, 2022
Pelanggan bakal nemokake yen sawise dina sing suwe, ora ana sing bisa dibandhingake karo rasa sprei sing lembut.

   DQPACK kanggo sampeyan nerangake prabédan antarane kantong ngadeg munggah lan tas ngisor Flat, pisanan kabeh, ayo kang ngerti karakteristik saka rong jinis tas.

Ngadeg kantong, nyatane, ana akeh wong ing Internet ditetepake kaya mengkono: ora bisa gumantung ing faktor njaba saka titik support, karo dhewe bisa ngadeg ing tas packaging, iki disebut ngadeg munggah kantong. Nyatane, definisi kasebut gampang banget kanggo mbingungake kantong sing ngadeg lan tas segel sisih wolung. Yen sisih ngisor duwe foldback lan loro sudhut, sisih ndhuwur lan ngisor asring duwe pinggiran kebungkus, sawise ngisor mbukak, tas bisa ngadeg, iku disebut stand-up kantong. Struktur kemasan umum: NY/PE, PET/NV/PE, PET/NY/AL/PE, PET/VMPET/PE, kertas Kraft.

   Tas ngisor Flat, tas ngisor Flat uga bisa disebut Qual Seal ngadeg munggah kantong, ngisor iku warata, lan total wolung sudhut kebungkus, mangkono disebut wolung tas segel sisih. Ing sisih ngisor ana papat pinggiran ditambah rong pinggiran ing sisih ngisor, gunggunge wolung pinggir. Wolung-sisi sealing wis total limang lumahing tampilan: siji ing saben sisih ngarep lan mburi, siji ing saben sisih ndhuwur lan ngisor, plus siji ing ngisor. Kapasitas kemasan luwih gedhe struktur kemasan: PET/AL/BOPA/PE, PET/AL/PE, BOPP/VMPET/PE, PET/VMPET/PE. Tas ngisor flat kaya sing bisa nggawa jumlah akeh pers lan isi informasi media, amarga kemampuan kanggo luwih kuwat nuduhake pangan lan account sawijining nang.

   Bentenipun antarane Flat Bottom ngadeg munggah kantong lan ngadeg munggah kantong, sawise gambaran ing ndhuwur, nyatane, prabédan antarane saben liyane utawa luwih penting. Ing ngisor tas ngadeg munggah ora warata, nalika ngisor segel wolung-sisi warata; ana uga gunggunge sudhut sing ora padha, stand-up kantong iku papat, Flat Bottom ngadeg munggah kantong duwe wolung; Kajaba iku, nomer total lumahing tampilan ora padha, ngadeg munggah kantong bisa mung loro, nalika Flat Bottom kantong iku manawa ana limang. Seri sakabèhé misale jek, Kanthong Flat Bottom tinimbang kanthong sing luwih apik, luwih dilapisi, luwih stabil, nanging uga bisa nyithak konten liyane; nanging regane relatif larang, amarga ing standar teknis uga luwih dhuwur.

DQPACK melu produksi tas kemasan luwih saka 30 taun, kanthi teknologi sing diwasa lan luwih profesional. Paket DQ, pemasok kemasan sing dipercaya.


FAQ

1. Apa tata cara nggawe pesenan?
Pelanggan nyedhiyakake info produk → Kutipan → Produksi Sampel → Persetujuan Sampel → Produksi Massal → Pangiriman
2. Apa ana biaya sampel& iku bisa dibalekake?
Ya, ana biaya sampel kanggo ngasilake conto. Ing kahanan, bagean utawa biaya sampel lengkap bisa dibalekake sawise pesenan.
3.Apa beda utama antarane PP, PVC& PET?
3 bahan duwe ciri sing beda: PP - Ramah lingkungan& biaya efektif, kita bisa nggunakake ultra-sonik utawa lim PP bebarenganPET - ramah lingkungan& tingkat transparan PVC - Tingkat transparansi dhuwur& digunakake akeh

Kaluwihan

1.Kita tansah ngetutake aturan standarisasi kanggo proses produksi sing ketat, ngirit wektu lan biaya kanggo pihak loro lan nggawa keuntungan maksimal kanggo sampeyan.
2,18 yuta pesenan saka negara manca.
3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001.
4.We nyedhiyakake layanan siji-mandeg sing nggabungake desain, pangukuran, produksi, pangiriman, instalasi, lan layanan sawise-sales.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa