Kabar
VR

Babagan DQ PACK kenapa tas kertas kraft luwih ramah lingkungan tinimbang manual pangguna tas plastik | PAKET DQ

Januari 10, 2023

Yen sampeyan kerep blanja ing mall, sampeyan bakal nemokake tas kertas kraft digunakake ing kabeh lapisan masyarakat.
Contone, toko sandhangan lan toko sepatu sing asring kita tindak menyang papan sing paling umum digunakake tas kertas kraft.
Sampeyan malah bakal nggunakake tas kertas kraft nalika packing ing sawetara restoran cepet-pangan lan toko wedang.
Dibandhingake karo tas plastik, biaya tas kertas kraft luwih dhuwur. Napa akeh perusahaan sing gelem nggunakake tas kertas kraft?
Salah sawijining alesan yaiku perusahaan luwih akeh menehi perhatian marang perlindungan lingkungan lan njupuk perlindungan lingkungan minangka bagean saka budaya perusahaan, mula dheweke milih tas kertas sing luwih ramah lingkungan lan bisa dianyari kanggo ngganti kantong plastik.
Munggah tas kertas kraft ing China bisa diarani diwiwiti ing taun 2006. Ing taun kasebut, McDonald's China mboko sithik ngetrapake tas kertas kraft kanthi kinerja insulasi termal ing kabeh toko kanggo nahan panganan takeout tinimbang tas panganan plastik.
Inisiatif iki uga wis nampa respon positif saka bisnis liyane, kayata Nike, Adidas lan mantan konsumen gedhe saka kantong plastik, wis wiwit nggunakake tas kertas kraft kualitas dhuwur kanggo ngganti tas blanja plastik.
Mesthine, isih ana sawetara wong ing pasar sing beda-beda panemu babagan apa kertas kraft ramah lingkungan utawa ora.  Napa tas kertas kraft luwih ramah lingkungan tinimbang kantong plastik? 2

Umumé, wong sing mikir kemasan kertas kraft ora ramah lingkungan utamane fokus ing proses manufaktur kertas kraft lan pilihan bahan mentah.
  Dheweke percaya manawa pulp kemasan kertas dipikolehi kanthi ngethok wit-witan, nyebabake karusakan ing lingkungan ekologis. Sing liyane yaiku jumlah limbah sing akeh bakal dibuwang sajrone produksi kertas, sing nyebabake polusi banyu. Nyatane, tampilan kasebut rada sepihak lan mundur.
  Saiki produsen kertas kraft merek gedhe umume nggunakake produksi Forest Pulp, yaiku, nandur wit-witan sing dipotong ing wilayah alas liwat manajemen ilmiah, supaya njamin ekologi ora rusak lan njupuk dalan pembangunan sing lestari.
Kajaba iku, kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi sing terus-terusan, banyu limbah sing diasilake ing proses produksi kertas kraft kudu diolah kanggo nyukupi standar pembuangan nasional sadurunge bisa dibuwang.
  Kajaba iku, kemasan kertas kraft 100% didaur ulang, sing dadi titik penting manawa kertas kraft luwih unggul tinimbang bahan liyane. Malah kanggo iku, kertas kraft bakal enggal rusak ing lemah lan "ngowahi dadi lendhut spring kanggo nglindhungi kembang". Ora kaya kemasan plastik, angel dirusak, nyebabake "polusi putih" lan ngrusak efek ing lemah lan lingkungan. Liwat perbandingan, ora angel ndeleng tas kertas kraft luwih apik ing perlindungan lingkungan tinimbang tas plastik.
  Saiki, kanthi perhatian liyane babagan perlindungan lingkungan, tas kemasan kertas kraft sing ramah lingkungan wis dadi pilihan utama produsen liyane.
Yen sampeyan pengin menehi kontribusi kanggo perlindungan lingkungan, sampeyan uga bisa njupuk tas kertas kraft minangka pilihan pertama kemasan blanja utawa tas kemasan panganan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa