produk
VR

Produsen kantong segel kotak China - DQ PACK

FAQ

1.Jnis format file apa aku kudu nyuplai kanggo produksi sampel?
Kita nampa file AI, EPS, TIFF, JPEG lan kudu luwih saka 300DPI.
2. Apa MOQ?
Kanggo pelanggan lokal, MOQ yaiku 5,000pcs kanggo saben desain. Kanggo pelanggan luar negeri, MOQ yaiku 10,000pcs kanggo saben desain.
3. Apa beda antarane printing Silkscreen& Printing offset?
Silkscreen printing biasane digunakake kanggo grafis prasaja. Pantone no. utawa conto werna kudu diwenehake dening customer.Offset printing kanggo grafis luwih rumit, werna owah-owahan bertahap utawa gambar. Ana 4 werna dhasar abang, biru, kuning& ireng. Padha bisa dicampur metu luwih saka 10 werna. Masker putih biasane ditambahake kanggo nambah gambar produk. Pelanggan ora perlu menehi Pantone no. utawa sampel werna.

Kaluwihan

1.Kita tansah ngetutake aturan standarisasi kanggo proses produksi sing ketat, ngirit wektu lan biaya kanggo pihak loro lan nggawa keuntungan maksimal kanggo sampeyan.
2.Proses produksi kabeh kita ditindakake sesuai karo syarat ISO9001-2018, lan merek dagang kita "DQ PACK CN" wis dadi jeneng merek kondhang sing njaga posisi utama ing pasar domestik saka kemasan fleksibel lan lapangan percetakan.
3.We nindakake kabeh proses produksi ing-house saka piring silinder nggawe, gravure printing, laminating, nutupi, slitting kanggo packaging final.
4,18 yuta pesenan saka negara manca.

Babagan DQ PACK

DQ PACK miwiti prasetya kanggo nyedhiyakake solusi kemasan lan percetakan sing fleksibel ing taun 1991. Adhedhasar ing Provinsi Guangdong, perusahaan kita duwe luwih saka 200 karyawan kanthi fasilitas 30.000 meter persegi ing Taman Industri Dongshanhu. Workshop manufaktur kita nyakup area lantai sing bisa digunakake 35.000 meter persegi lan dilengkapi 6 garis kemasan lan percetakan otomatis, 4 garis laminasi bebas pelarut kanthi kecepatan tinggi. Proses produksi kabeh ditindakake sesuai karo syarat ISO9001-2018, lan merek dagang kita "DQ PACK CN" wis dadi jeneng merek sing kondhang njaga posisi utama ing pasar domestik kemasan fleksibel lan lapangan percetakan. Minangka perusahaan kemasan fleksibel sing unggul kanthi ekspor mandiri ing pasar percetakan lokal, DQ PACK wis nyiyapake cabang ing Malaysia lan Hong Kong. Sawise evaluasi lapangan sing ditindakake dening badan sertifikasi sing unggul ing situs kasebut, DQ PACK wis disertifikasi dening BV, FDA, SGS lan GMC, uga sistem manajemen mutu ISO9001-2018. Kantong stand-up lan film gulung sing dicithak diekspor menyang luwih saka 120 negara lan wilayah kalebu AS, Inggris, Meksiko, Turki, Australia, Kamerun, Libya, Pakistan, lan sapiturute, lan dihargai lan dipercaya banget dening para pelanggan ing saindenging jagad. Kita uga wis kerja sama karo akeh produsen minuman sing misuwur ing donya kanggo ngembangake solusi kemasan sing fleksibel. DQ PACK nganut filosofi sawijining "nawakake keuntungan kanggo karyawan, njupuk tanggung jawab kanggo masyarakat", ngarahke ing usaha kanggo dadi partner paling apik saka pasar lokal kanggo pelanggan global lan supplier. Kita wis nggawe kanggo karyawan lingkungan kerja sing resik lan nyaman sing didhukung dening bengkel tanpa bledug tingkat 300.000. Kajaba iku, kita wis ngenalake oksidator termal regeneratif (RTO) saka Spanyol Tecam Group, sing ngidini emisi VOC nyukupi Standar Nasional, kanggo njunjung komitmen kita kanggo masyarakat. Kita ing DQ PACK pengabdian kanggo terus berkembang lan perbaikan ing manufaktur produk kemasan fleksibel ijo karbon rendah sing ramah lingkungan kanthi nggunakake bahan biodegradable lan bisa didaur ulang, ngembangake teknologi proses calendering penghalang dhuwur lan coextrusion, lan teknologi printing UV tanpa pelarut. Keahlian lan upaya profesional kita fokus kanggo mujudake prasetya iki lan menehi luwih akeh pelanggan layanan sing paling apik. Apa sampeyan ngrancang kemasan produk sampeyan? Kita mesthi ana ing kene kanggo nulungi.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa