produk
VR

About DQ PACK ice gream packaging roll film manual pangguna | PAKET DQ

Produk iki tumindak kanggo nggambarake cahya alami adoh saka bangunan, njaga lingkungan interior nyaman nalika cuaca panas.

FAQ

1.Apa utama beda antarane PP, PVC& PET?
3 bahan duwe ciri sing beda: PP - Ramah lingkungan& biaya efektif, kita bisa nggunakake ultra-sonik utawa lim PP bebarenganPET - ramah lingkungan& tingkat dhuwur saka transparanPVC - tingkat dhuwur saka transparan& digunakake akeh
2. Apa wektu timbal?
Kanggo kasus normal, sawise nampa karya seni pungkasan, butuh udakara 3-5 dina kanggo ngasilake sampel kosong, dene udakara 7 dina kanggo layar sutra.& sampel offset printing. Sawise persetujuan sampel& simpenan dikonfirmasi, iku njupuk watara 20 dina kanggo produksi massal. Wektu timbal bisa direvisi kanggo pesenan sing penting.
3. Apa ana biaya sampel& iku bisa dibalekake?
Ya, ana biaya sampel kanggo ngasilake conto. Ing kahanan, bagean utawa biaya sampel lengkap bisa dibalekake sawise pesenan.

Kaluwihan

1.We nindakake kabeh proses produksi ing omah saka piring silinder nggawe, gravure printing, laminating, nutupi, slitting kanggo packaging final.
2.We sing siji-mandeg-toko kanggo sabenere konsep dadi kasunyatan lan njaluk kantong packaging dikirim kanthi cepet lan irit.
3,18 yuta pesenan saka negara manca.
4. Sawise evaluasi lapangan sing ditindakake dening lembaga sertifikasi terkemuka ing donya ing situs kasebut, DQ PACK wis disertifikasi dening BV, FDA, SGS lan GMC, uga sistem manajemen mutu ISO9001-2018.

Babagan DQ PACK

DQ PACK miwiti prasetya kanggo nyedhiyakake solusi kemasan lan percetakan sing fleksibel ing taun 1991. Adhedhasar ing Provinsi Guangdong, perusahaan kita duwe luwih saka 200 karyawan kanthi fasilitas 30.000 meter persegi ing Taman Industri Dongshanhu. Workshop manufaktur kita nyakup area lantai sing bisa digunakake 35.000 meter persegi lan dilengkapi 6 garis kemasan lan percetakan otomatis, 4 garis laminasi bebas pelarut kanthi kecepatan tinggi. Proses produksi kabeh ditindakake sesuai karo syarat ISO9001-2018, lan merek dagang kita "DQ PACK CN" wis dadi jeneng merek sing kondhang njaga posisi utama ing pasar domestik kemasan fleksibel lan lapangan percetakan. Minangka perusahaan kemasan fleksibel sing unggul kanthi ekspor mandiri ing pasar percetakan lokal, DQ PACK wis nyiyapake cabang ing Malaysia lan Hong Kong. Sawise evaluasi lapangan sing ditindakake dening badan sertifikasi sing unggul ing situs kasebut, DQ PACK wis disertifikasi dening BV, FDA, SGS lan GMC, uga sistem manajemen mutu ISO9001-2018. Kantong stand-up lan film gulung sing dicithak diekspor menyang luwih saka 120 negara lan wilayah kalebu AS, Inggris, Meksiko, Turki, Australia, Kamerun, Libya, Pakistan, lan sapiturute, lan dihargai lan dipercaya banget dening para pelanggan ing saindenging jagad. Kita uga wis kerja sama karo akeh produsen minuman sing misuwur ing donya kanggo ngembangake solusi kemasan sing fleksibel. DQ PACK nganut filosofi sawijining "nawakake keuntungan kanggo karyawan, njupuk tanggung jawab kanggo masyarakat", ngarahke ing usaha kanggo dadi partner paling apik saka pasar lokal kanggo pelanggan global lan supplier. Kita wis nggawe kanggo karyawan lingkungan kerja sing resik lan nyaman sing didhukung dening bengkel tanpa bledug tingkat 300.000. Kajaba iku, kita wis ngenalake oksidator termal regeneratif (RTO) saka Spanyol Tecam Group, sing ngidini emisi VOC nyukupi Standar Nasional, kanggo njunjung komitmen kita kanggo masyarakat. Kita ing DQ PACK pengabdian kanggo terus berkembang lan perbaikan ing manufaktur produk kemasan fleksibel ijo karbon rendah sing ramah lingkungan kanthi nggunakake bahan biodegradable lan bisa didaur ulang, ngembangake teknologi proses calendering penghalang dhuwur lan coextrusion, lan teknologi printing UV tanpa pelarut. Keahlian lan upaya profesional kita fokus kanggo mujudake prasetya iki lan menehi luwih akeh pelanggan layanan sing paling apik. Apa sampeyan ngrancang kemasan produk sampeyan? Kita mesthi ana ing kene kanggo nulungi.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa