• <p><span style="color:#FFFFFF;"><strong>DQ PACK-FLEKSIBEL PACKAGING PRODUSEN saprak 1991 </strong></span></p>

    DQ PACK-FLEKSIBEL PACKAGING PRODUSEN saprak 1991 

    Layanan Kustomisasi pikeun kantong nangtung sareng kantong bungkusan dahareun

  • <p><strong>Nangtung POUCH kalayan SPOUT</strong></p>

    Nangtung POUCH kalayan SPOUT

    Kantong spout gaduh kaunggulan hawa anu ketat, buktina lembab sareng henteu bocor. Éta sacara efektif tiasa ngahindarkeun cahaya sareng manjangkeun tanggal béakna produk.
  • <p><strong>NANGTANG KANTUNG KU SELETING</strong></p>

    NANGTANG KANTUNG KU SELETING

    DQ PACK dilengkepan 6 bungkusan otomatis sareng garis percetakan, 4 garis laminasi bébas pangleyur-speed tinggi maju. Sakabéh prosés produksi urang dilaksanakeun luyu jeung sarat tina ISO9001-2018 BRC.

.puseur produk

Salaku pamingpinprodusén bungkusan fléksibel, produsén kantong bungkusan dahareun, sareng supplier kantong nangtung, DQ Pack museurkeun kana industri percetakan saprak 1991.

Sakabéh prosés produksi urang dilaksanakeun luyu jeung sarat tina ISO9001-2018.Jeung mérek dagang urang "DQ PACK CN" geus jadi ngaran merk well-dipikawanoh ngajaga posisi ngarah dina pasar domestik laminated fléksibel bungkusan na percetakan widang. 

Kantong bungkusan anu fleksibel seueur dianggo pikeun kopi& bungkusan teh, bungkusan dahareun, bungkusan inuman jus, bungkusan dahareun piaraan, jsb.

  • <p>Ukuran Perusahaan</p>

    Ukuran Perusahaan

    Nyertakeun total aréa lanté usable 35.000 méter pasagi sarta dilengkepan 6 bungkusan otomatis tur garis percetakan, 4-speed tinggi garis lamination bébas pangleyur maju.

  • <p>Sertifikasi Kualitas</p>

    Sertifikasi Kualitas

    DQ PACK parantos disertipikasi ku BV, FDA, SGS sareng GMC, ogé sistem manajemen kualitas ISO9001-2018.

  • <p>Hiji-eureun Service</p>

    Hiji-eureun Service

    Kami nyayogikeun jasa hiji-eureun anu ngahijikeun desain, pangukuran, produksi, pangiriman, pamasangan, sareng jasa saatos penjualan.

  • <p>Aliran Produksi</p>

    Aliran Produksi

    Aturan standarisasi pikeun prosés produksi anu ketat, 18 juta pesenan ti nagara deungeun.

Bérita paling énggal

Sakabéh prosés produksi urang dilaksanakeun luyu jeung sarat tina ISO9001-2018, sarta mérek dagang urang "DQ PACK CN" geus jadi ngaran merk well-dipikawanoh ngajaga posisi ngarah dina pasar domestik laminated fléksibel bungkusan na percetakan widang. 

  • Poto grup customer
    Poto grup customer
  • Pameran
    Pameran
  • pihak ultah staf
    pihak ultah staf
  • Pameran
    Pameran

Ngahubungan 

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan. Nyadiakeun pangalaman unik pikeun saha waé anu kalibet dina merek. Kami ngagaduhan harga anu dipikaresep sareng produk kualitas pangsaéna pikeun anjeun.

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese